Post by faisimaccama on Feb 16, 2022 15:06:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clash Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clash Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kodu vairāk žetonu ▞▞▞
▞▞▞ Clash Royale 2022 version ▞▞▞
jautra spēle. jk tā nav. Es esmu f2p un mēģinu kāpt uz trofejām, bet es vienmēr 99% gadījumu eju pret pretiniekiem ar overleveled kartēm. SO. NOSODĪTS. KAITINOŠS. šī spēle būtu daudz patīkamāka, ja jūs atrastos kopā ar cilvēkiem ar līdzīgu karšu līmeni. Periods.
Clash Royale FAQ - Clash of Clans Meet CCG Meet MOBA
Lejupielādējiet jaunāko versiju clash royale Android ierīcēm ...
Sākumā patiešām jautri, šķiet, ka vēlāk Grindijam būtu jāmaksā arī par uzvaru, bet jums nav jāmaksā. Kaut kas ar to nav kārtībā, ja teikts, ka ir nepieciešams atjauninājums, bet nav atjauninājuma. Es mēģināju dzēst un pārinstalēt. Nedarbojās. Ir salabots
Šitā spēle ir superīga un arī būs jaunas kārtis šajā spēlē
Cr labāka spēle
10 no 10 patīk spēle
Lejupielādējiet Royal Flare Android ierīcēm. Uzlauzts Clash ...
Clash Royale Стратегије zmr
Tank Hero Arkádové iiu
Pārsteidzoši, bet ir 2 nesabalansētas kartes. Tiklīdz jūs spēlējat tālāk, jūs ar tiem saskaraties. Tie ir elites barbs un karaliskais gigants, izņemot to, ka spēle ir pārsteidzoša. Vēl viena maza lieta, kad ir atjauninājums, tas neļaus man atjaunināt spēli, tāpēc man ir jāatinstalē un pēc tam atkārtoti jāinstalē.
Agrāk spēle bija labāka ar ikmēneša bilances izmaiņām un maču sistēmu, kas darbojas pareizi un patiešām atrod piemērotu spēli, taču mūsdienās šīs lietas nekur nav atrodamas, vienkārši skumji, kas notika ar spēli, tā kļūst arvien vairāk p2w ar katru atjauninājumu un salauzts
Pievienojiet kaut ko episku un interesantu, man sāk apnikt šī spēle 😴
Izmanto pārāk tiešām patīk Bet tie ir izpārdoti un tagad ... Blah ! Kādreiz cilvēki varēja maksāt, lai paaugstinātu savus spēles līmeņus, tas atņēma īsto izaicinājumu, tagad tāpēc visi ir Max līmenī. Tas ir bēdīgi. Es saprotu, ka šo lietu celtniecība un uzturēšana prasa naudu, taču šī spēle ir pievienojusies tik daudzām citām trušu bedrē. Spēlei ir pievienots tik daudz jaunu funkciju un atskaņošanas iespēju, ka tas faktiski mainīja spēles sajūtu un atmosfēru, tā vairs nav jautra. Es esmu spēlējis šo spēli dažus gadus joprojām
Man ļoti patīk šī spēle, taču jābrīdina — tā prasa augstu toleranci pret neapmierinātību, jo jums bieži būs zaudējumu sērijas pret OP spēlētājiem, kuri kaut kādā veidā ir jūsu trofejas līmenī. Pagaidiet, un jūsu kartes uzlabosies. Spēle ir krustojums starp ātršahu un akmens papīra šķērēm ar simts dažādu veidu karavīriem un burvestībām. Jūsu klājs saspiedīs dažus pretinieku klājus un būs nederīgs pret citiem. 3 zvaigznes, nevis 5 bcz no atjaunināšanas cilpas, kas neļauj atskaņot
Clash Royale Strategi rye
ļoti laba spēle, vienkārša spēle un jautrība. Es spēlēju šo spēli jau gandrīz 4 gadus, un man tā patīk. Vienīgā lieta, kas man nepatīk, ir maču sistēma. Rediģēt: Matchmaking ir kaut kā labots.
Clash Royale حکمت عملی thc
Man ļoti patīk!!!
Tā ir viena un tā pati lieta dienu no dienas, cilvēki izmanto tās pašas kārtis, kas ir mega bruņinieks, baļķis un ragana. Viņi arī, visticamāk, ir augstāka līmeņa nekā jūs ar augstāka līmeņa kartēm, jo spēle ir kā warzone un ea, maksā, lai uzvarētu. Sērkociņu veidošana ir atkritumi kā kara zonas atkritumi. Monētas ir grūti iegūt, ja vien par tām nemaksājat, izmantojot reālu naudu. Šī spēle bija laba kā dažus gadus atpakaļ, taču tā bija grūtāka nekā himna. Kopumā spēle šobrīd ir ļoti slikta.
Android ierīcēm;. Atveriet iestatījumus. Atveriet cilni Programmas. Cilnē Sarakstā iekļautās lietojumprogrammas atlasiet lietojumprogrammu Clash Royale.
Ļoti slikta spēlē labāk nelādējiet
Paskatieties manu kanālu ja man 2 dienas divas leģendāras
Kādreiz bija viens no maniem favorītiem, bet pēdējā laikā viņi izveidoja spēli p2w. Es turpinu cīnīties pret cilvēkiem ar tādām pašām trofejām kā man, bet ar maksimālu kārtīm pret manām 12. līmeņa kārtīm. Acīmredzot viņi to zina, jo tāpēc viņi meklē trofejas, nevis līmeņus, liekot jums tērēt vairāk naudas. Clash of clans ir daudz labāka, lai gan šī spēle ir piemērota, ja vēlaties tērēt naudu.
Hakeri
Oponets ir labākas kartes par mani
Ļoti slikta spēle. 2v2 ir pilns ar troļļiem. Futbola spēle ir šausmīga. Spoguļa režīms ir kā skatīties, kā krāsa žūst, kamēr esat spiests atskaņot vissliktāko iepriekš iestatīto komplektu. Es cerēju, ka pēc 2 gadiem, kad nespēlēju šo spēli, viņi varētu to salabot, bet nē, viņi tikai 2x zaudēs sliktāko mehāniku.
Tik labi
kapec nejiet si speles?
Nevar pat uzvarēt. Atkrita 1400 trofejas mēmo mega bruņinieku surogātpasta izplatītāju dēļ.
Clash Royal bija jautra līdz pēdējam atjauninājumam. Šķiet, ka viņi vēlas, lai 2x2 iet prom. Es neesmu nopietns spēlētājs, un man patīk spēlēt ar saviem bērniem, taču mēs vairs negūstam uzvaras. Es vidēji gūstu 1 uzvaru no desmit. Neviens nevēlas spēlēt, kad jūs zaudējat lielāko daļu laika. Atgrieziet savu algoritmu 2x2. Es ienīstu, ka es tam tērēju naudu
Gabs
Šai spēlei ir tik daudz iespēju kļūt par labu esport spēli, taču problemātiskais ieņēmumu modelis to nogalināja. Ja vien jums nav tik daudz laika, lai sadedzinātu, neuztraucieties spēlēt šo spēli. Jūs nevarēsit spēlēt līdzenā laukumā, pat ja esat gadījuma rakstura spēlētājs. Kāpnes bija paredzētas, lai katru mēnesi izsūktu vairāk naudas.Godīgi sakot, tas var būt patīkami, ja jūs neietekmē visi iebūvētie prāta slazdi. Spēlētājiem tie ir jāzina, pirms sāk spēlēt šo spēli.
Mainiet savas spēļu lietotnes atkritumu ciklu. Tas nepārprotami ir iestatījums sauszemes vs gaisa karaspēks? Padomājiet par cilvēkiem, kuri spēlē šo spēli, ļaujiet viņiem izvēlēties kārtis, ar kurām viņi vēlas sākt. Daudz kas ir jālabo, runājot par godīgas spēles spēlēm. Atrisiniet arī aizsardzības problēmu, kad torņu nojaukšana ir mērķi, un jums ir tieši blakus, jums ir cilvēki, kas nomet aizsardzību tālu pie upes un tā vietā, lai atsistos pret torni, tad skrien uz aizsardzību? Sarežģīta spēļu lietotne.
Jautra spēle, spēles ir īsas, lai jūs varētu spēlēt un paveikt ātri, ja jums ir tikai maz laika, lai nogalinātu. Spēlētāji, kuri netērē reālu naudu, joprojām ir konkurētspējīgi. Man šķita, ka izveidot komandu nebija viegli bez manu bērnu ieguldījuma, tāpēc veltiet tai izmēģinājumu un kļūdu laiku, kamēr izdomāsiet, kura komanda jums ir vislabākā.