Post by faisimaccama on Feb 16, 2022 15:00:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow SwordMaster - Idle Action Rpg ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow SwordMaster - Idle Action Rpg IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok ilkel kodu kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Grow SwordMaster - Idle Action Rpg 2022 version ▞▞▞
İlgimi çekmedi Pist ve oynanış gözüme pek parlak gelmiyordu; renk üzerinde daha çok çalış
Grow Swordmaster Rollenspiele mwx
Bu oyunu beğendim çünkü iyi bir yükseltme afk oyunu BAYILDIM!!
Havalı
Grow SwordMaster - Idle Action Rpg رول پلیئنگ xgr
Artıları: Kolay, Eğlenceli, İlginç. Bol miktarda ücretsiz mücevher ve video izleyerek kazanabileceğiniz şeyler. Eksiler/Öneriler: İzlemek için çok fazla video - Bir veya iki gün sonra beğenirseniz, biraz pahalı olan ancak reklamları izlememek ve manuel olarak büyü yapmak zorunda kalmamak için çok zaman kazandıran Reklamsız + Otomatik Yazım'ı almanızı öneririm Güzel. Oyun ilerledikçe paspasların düşme miktarının artması gerekir. Şu anda olduğu gibi, kendimi oynamayı bırakmak istememe neden olan en yüksek 2 eşya seviyesini oluşturmak için yeterince paspas aldığımı görmüyorum. 100 veya 1000 tekrar seçeneği, insanlar uyumak istediklerinde ve aynı zamanda uyurken paspas kazandığında iyi olurdu. Oyun içi satın alımlardaki fiyatlandırma, kaç tane aldığınıza göre YOL yüksek. Şu anda olduğu gibi, onlara asla para harcamam çünkü şansın bu kadar büyük bir faktör olması ve karakterlerin/silahların/vs.'nin ne kadar pahalı olduğu konusunda taşlardan yeterince yararlanamıyorsunuz. Uygulama satın alımından elde ettiğiniz mücevher miktarını, daha fazla değilse, neredeyse 10 kat artırmanız gerekiyor.
Oyun gerçekten çok iyi ve eğlenceli ama bir lvl'yi yapmadan ÖNCE 10 kez tekrar etme seçeneğini gerçekten özlüyorum. Ofc, zaten 3 yıldızla bitirdiğin bir lvl demek istiyorum
O kadar da kötü değil.
Reklam paketini aldım ama telefonumu dinlendirmek zorunda kaldım ve şimdi çalışmıyor. Google hesabım, nasıl düzeltileceğine dair bir fikir satın aldığımı söylüyor?
Kötü bir oyun değil. Ancak gerçekten başlamak uzun zaman alıyor. Ama yine de eğlenceli
Güzel oyun
Eğlenceli küçük bir dişli taşlama.
Tüm bu spritelar ve öğeler Rucoy Online oyunundan kopyalanmıştır, bunu oldukça şüpheli buluyorum, çünkü eski spriteları yeniden kullanmak çok özensiz ve tembel bir iş gösteriyor.
خنن
lütfen beni unutma
çok eğlenceli oyun
Zaman öldürmekten çok hoşlanır
bu mükemmel sadece mükemmel
Şimdiye kadar harika bir oyun
İyi oyun, çok vay.
Şimdiye kadar harika, sadece yeniden başlatma x 50'nin her seferinde gerçekten çalışmamasını ve size sadece 50 koşudan öğeleri vermesini diliyorum
vay
bu iç içe
Eğlenceli ve basit.
Buna 1 yıldız verdim çünkü savaşa her girdiğimde çarpıyorum, biliyorum o ben değilim ama eğer bunu düzeltebilirsen belki düşük kaliteli bir ayar koyabilirsin, kesinlikle bu 5 yıldızı değerlendiririm.
Grow SwordMaster - Idle Action Rpg Ролеви unpd
ekleme oyunu
Şu ana kadar eğlenceli bir oyun canınız sıkıldığında tavsiye ederim
baaaaaaaaaa
Oyunu seviyorum ama benimkini toplayamıyorum
Oynadığım en harika oyun
Bu iyi ama toplum içinde hüzünle tartışabilirsen daha iyi olur.
Cats & Dogs 3D કેઝ્યુઅલ fhgo
Bu kötü bir oyun değil çok fazla reklam bu benim için zaten daha iyi şeyler elde etmek biraz zor
Bu oyun NEDEN BU KADAR ZOR OLDU?
Eğlence oyunu. Yarı boşta, ancak oynamaya devam etmenize yetecek kadar olay var. Aferin!
Silah nasıl onarılır? Yapamıyorsa zaman kaybeder
eğlenceli oyun
Meh
Bu oyun çöp asf!!!
Sadece malzeme almak istiyorum...
Bu oyunu beğendim. Komik.
Vay canına çok eski sxhool ama harika bir oyun
Grow SwordMaster - Idle Action Rpg Rollimängud ogt