Post by faisimaccama on Feb 16, 2022 14:41:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cat Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cat Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code πολλά primogems ▞▞▞
▞▞▞ Cat Simulator 2022 version ▞▞▞
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και εθιστικό ακόμα κι αν τα χειριστήρια δεν είναι τόσο καλά. Βρήκα ένα σφάλμα/πρόβλημα όπου πηδάς και φτάνεις στο κεφάλι ενός NPC στο στάδιο 4 στον επάνω όροφο. Πηγαίνετε στον κιθαρίστα, φτάστε στο κρεβάτι και πήδα στο κεφάλι του και θα βυθιστείτε κάτω από τη γη.
Καλό παιχνίδι, ωστόσο υπάρχει ένα πρόβλημα όπου πέφτεις από το ταβάνι και κολλάς. Διορθώστε παρακαλώ
Φοβερο! Το αγαπώ!
Μου αρέσει είναι διασκεδαστικό και οι άνθρωποι στο multiplayer είναι αληθινοί, ακόμα κι εμένα μου αρέσουν περισσότερο τα σκυλιά, μου αρέσει, αλλά τα χειριστήρια είναι λίγο μακριά και μερικές από τις γάτες φαίνονται λόγια και ειδικά οι γάτες στην οθόνη φόρτωσης
Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι ως κλασικό παιδί...
psst θέλω να ακούσω ένα μυστικό...ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ή οτιδήποτε δεν είναι κινητό
Ειναι τελειο¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Άλλα το αλαξαν
Τελειοοο
Λατρεύω πολύ αυτό το παιχνίδι ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙ' αυτό ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΑΥΤΟ
Τα γραφικά και ο τρόπος που μετακινείτε τη γάτα είναι απαράδεκτοι 😠
αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά βαρετό γι' αυτό το παράτησα γιατί οι άνθρωποι θέλουν να παίξουν αυτό το παιχνίδι, εννοώ ότι πρέπει να χτυπήσεις τα πράγματα και δεν μπορείς καν να φτάσεις στο επόμενο επίπεδο, είναι πολύ βαρετό
Λατρεύω το παιχνίδι, αλλά μερικά πράγματα που πρέπει να διορθώσετε εκεί μέσα, όπως τα χειριστήρια, αλλά ίσως είναι το τηλέφωνό μου, όχι ευχαριστώ
Λατρεύω τις γάτες
Bitchy., Ένα φροντιστήριο!!! Καρδιά: -∞, Κατασκευή: πριν από 5 χρόνια (2015) αλλά είναι ΤΟΣΟ καλό να χαλαρώνεις...
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι η γάτα είναι χαριτωμένη και όλα εκτός από ένα πρόβλημα που πέρασα από το πάτωμα
Cat Simulator Action syqu
Κολλάει μόνο στην οθόνη φόρτωσης
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό και χαλαρωτικό, αλλά χωρίς το χρονόμετρο θα μπορούσε να ήταν πιο χαλαρωτικό και διασκεδαστικό
Scary Teacher 3D Simulyatorlar hhn
Είναι καλό για τη μικρή μου ξαδέρφη
Καλό παιχνίδι αλλά πρέπει να διορθώσεις κάποια σφάλματα
Είναι υπέροχο η γάτα και η μουσική είναι υπέροχα και ξεκλείδωσα όλα τα επίπεδα που μπορείτε να καταστρέψετε και να ανατρέψετε τα πράγματα για το τι πάει στραβά με αυτούς τους ανθρώπους. Υπάρχουν διαφημίσεις Όχι. Οι διαφημίσεις κάνουν ένα παιχνίδι δωρεάν παιχνίδι. Έχω παίξει όλα τα επίπεδα και κατέστρεψα όλα τα αντικείμενα, κάτι που με κάνει να αγχώνομαι 10 φορές με άγχος από ό,τι ήμουν. Δοκιμάστε το παιχνίδι!
Μετά από μερικές ημέρες αναπαραγωγής, η εφαρμογή αρνείται να εκτελεστεί. Θα δώσω 5 αστέρια μόλις μπορέσουν να παίξουν ξανά.
Cat Simulator Actie sfvt
Το cat simulator είναι τα καλύτερα παιχνίδια σε ολόκληρο τον κόσμο και έχω κολλήσει είμαι ερωτευμένος με αυτό το παιχνίδι είναι Halloween αλλά δεν υπάρχουν mods ή έρχονται δύο cat simulator από mods και τα mods σαν εμένα εμένα εμένα Ο αδερφός μου δεν του αρέσει να παίζει αυτό το παιχνίδι, είπε
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι + κέρδισα ένα καπέλο. αλλά ήταν ένα πρόβλημα. Επιτρέψτε μου να σας πω το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι η οθόνη του tablet μου χωρίστηκε σε 2 κομμάτια. Αυτό με έκανε να ανησυχήσω. Γι' αυτό έβαλα ταινία επανεκκίνηση και λειτούργησε. Λοιπόν, θα μπορούσα να κάνω λάθος γιατί δεν είχε συμβεί τίποτα όταν το έπαιζα όταν ήμουν 4 χρονών. οπότε μην με πιστεύετε αν κάνω λάθος. Όταν η οθόνη του tablet μου χωρίστηκε σε 2 κομμάτια, αυτό μπορεί να είναι λάθος μου. Ίσως έχουν μαγνητοσκοπήσει κάτι από ατύχημα
Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
Masuknya lama banget
Είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι και πολλά πράγματα να κάνετε, πολλά κοστούμια για γάτες και χάρτες για να παίξω και παίζω αυτό το παιχνίδι εδώ και καιρό. Τα γραφικά είναι εντάξει, αλλά θα μπορούσαν να είναι καλύτερα και αυτό είναι πραγματικά. Είναι ένα καλό παιχνίδι και συνιστάται για άτομα που τους αρέσει να προκαλούν καταστροφές και χάος.
Κρίμα . Στον τρίτο όροφο αντιμετωπίζω πολλά σφάλματα. Κάθε φορά που μετακινώ τη γάτα μου ξαφνικά διαλύθηκε στον δεύτερο όροφο. Δεν συνιστάται αυτό το παιχνίδι. Τόσο άσχημα .
Δεν μπορώ να ανοίξω το παιχνίδι. Διορθώστε το. Έχω LG Spirit
Το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό! Οι έλεγχοι όμως είναι λίγο δύσκολοι. Συνολικά ένα καλό παιχνίδι! Το βαθμολογώ με 4 αστέρια
είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι αν πρόκειται να παίξετε αν πρόκειται να πάτε κάπου σύντομα ή κάτι είναι τόσο διασκεδαστικό το λατρεύω, το συνιστώ ανεπιφύλακτα, δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου διαφημίσεις και απλά μου αρέσει
Ενημερώθηκε το παιχνίδι και τώρα δεν θα φορτωθεί. Το απεγκατέστησε και το ανέβασε ξανά αλλά και πάλι δεν θα παίξει. Είναι πραγματικά χάλια γιατί χρειάζεται πολύς χρόνος για να κερδίσεις πράγματα. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Είμαι λάτρης της γάτας, μου άρεσαν οι γάτες από τότε που ήμουν 3 ετών, κατά τη γνώμη μου, είναι καλό να έχεις μια γάτα και να παίζεις αυτό το παιχνίδι, θα συνιστούσα επίσης να παίξεις και τις γάτες μάχης καθώς τα σκυλιά θα κυριαρχήσουν στον κόσμο και οι γάτες είπαν "όχι" και tbey μας βοηθούν αυτό το gamd έχει τα καλύτερα γραφικά που έχω δει ποτέ, γι' αυτό θα παίζω αυτό το παιχνίδι για πάντα και μου αρέσει είναι πολύ καλό για εμένα και τη γάτα μου να είμαστε ειλικρινείς. Δεν είχα ποτέ γάτα ή σκύλο είχα μόνο πουλιά και τα κοτόπουλα ήταν καλά, αλλά στην περιοχή είχε πολύ αέρα, εντάξει είμαι
Μου αρέσει, αλλά ο χρόνος σε αυτό είναι πολύ μικρός και δεν μπορώ να ολοκληρώσω τα πάντα, οπότε πάντα φέρνω λιγότερους βαθμούς, αλλά όταν είναι μικρότερος, φέρνω περισσότερους βαθμούς ή αστέρια συγγνώμη
Cat Simulator Екшн pvl
Το λατρεύω ήδη. Θα πρέπει να μπορείτε να σηκώνετε αντικείμενα και ίσως να αλλάξετε τα γραφικά για τους ανθρώπους. Σας ευχαριστώ που το διαβάσατε και να έχετε μια καλή μέρα.
Είναι τελειο παιχνίδι μου αρέσει πολύ 😻😻💗💜❤❤❤❤❤❤😇❤❤😇😇❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που πήρα αυτό το παιχνίδι, οπότε το κατάλαβα και δεν μπορώ καν να παίξω μόνο που λέει "Initialining" και περίμενα λίγο. :/ #απογοήτευση
Τόσο χαριτωμένη γάτα
Δεν μπορώ να το κατεβάσω για κάποιο λόγο!
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι! Είναι τόσο διασκεδαστικό και καταστροφικό! Θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε κέρματα και να αγοράσετε χαριτωμένες γάτες. Είναι και μια ατάκα των γατών! Οι δυσλειτουργίες ήταν τόσο ξεκαρδιστικές και αυτό το παιχνίδι είναι ρεαλιστικό γιατί και οι γάτες μου χτυπούν πράγματα. Ένιωθα σαν πραγματική γάτα και ήταν τόσο αστείο! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι με έδιωξε και όταν προσπάθησα να παίξω ξανά με έδιωχνε ξανά και ξανά. Έπρεπε να το εγκαταστήσω ξανά και η πρόοδός μου είχε φύγει!😭😢 Εκτός από αυτό, ήταν ένα φοβερό παιχνίδι!