Post by faisimaccama on Feb 16, 2022 14:26:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Party : Food Fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Party : Food Fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ رمزهای بیشتری را کد می کند ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Party : Food Fever 2022 version ▞▞▞
بازی جالبیه ولی وقتی غذاها رو بالا میبری هیچ تغییری نمیکنن غذاها
Cooking Party : Food Fever آرکید kwnn
باعث می شود دیگر طاقت این دروغ ها را نداشته باشم
با این بازی چه اتفاقی می افتد، مدام خراب می شود، هر بار که من سعی می کنم آن را بازی کنم. درستش کن لطفا هر بار که من این بازی را بازی می کنم چیزی در آن اشتباه است. حالا نوشابه پارتی یکی است، من حتی بیشتر اقلامی را که می خواهد تهیه کنم، ندارم. به روز رسانی بازی لعنتی را متوقف کنید، آن موقع است که مشکلات پیش می آید
دست سازندش درد نکنه همه بازی هاش عالیه مخصوصا بازی هالوین خیلی جالبه
سخته
#فوق العاده#ووکال برای محلی میکاپ بازی هایی که پیشنهاد دادم 😊.پاسخ هم بدین😋😋😋😋
تا اینجای کار بسیار لذت بردم. مانند سایر بازی های آشپزی نیست، سطوح متعادل هستند و در صورت داشتن سکه های کافی، برای ارتقاء نیازی به الماس ندارند. برخی از رستورانها سختتر اما قابل عبور هستند و برخی دیگر میتوانید استراحت کنید. گذراندن زمان بسیار لذت بخش است.
بهترین بازی آشپزی که بازی کرده ام من عاشق این هستم که چگونه غذای پخته شده به طور خودکار روی نان می رود
نرخ به روز رسانی: هنوز بعد از جدیدترین به روز رسانی بارگیری نمی شود تا زمانی که گوشی من خاموش و راه اندازی مجدد شود، همانطور که قبلاً انجام داده بودم. از پاسخ سریع شما در مورد این مشکل سپاسگزارم.
پاسخ دهید عال محشره 5 ستا کار ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐🌟🌟🌟🌠🌠🌟🌠🌟🌠 🌟🌠🌟🌠🌟🌠🌟🌠🌟🌠🌟🌠🌠🌟🌠🌟🌠🌟🌠🌟🌠🌟🌠🌟🌠🌟🌠🌟🌠🌟🌠🌠🌟🌠🌠🌠🌟🌠🌟🌠🌟🌠🌠🌟🌠🌠🌠🌠🌠
بازی خوب عاشق غذا......
من عاشق این بازی هستم، بازی بسیار زیبایی است
عالیه هیچی شبیه بقیه بازی ها نیست به شما امکان می دهد به جلو حرکت کنید و در واقع فقط از بازی کردن لذت ببرید. کمی آرامش بخش است.
بازی جالب
دلیل ناامید کننده آن است که نیاز به دانلود بازی وجود دارد.. یعنی برای دانلود آن به وای فای نیاز دارم... Tsk
خوبه
بهترین بازی آشپزی تاکنون و من در ارتقای لوازم خانگی گیر نمی کنم
این بازی از صبح تا الان در حال آپلود است
بازی عالی! بدون تبلیغات آزاردهنده، گرافیک عالی، فرصتی برای ادامه بازی در صورت تماشای تبلیغی که اختیاری است، جواهرات فراوان. بازی خیلی سخت نیست، اما هنوز هم کمی چالش است تا خسته کننده نشود. با تشکر!
WorldCraft: 3D Block Craft Eventyr lla
خنده دار
بازیه باحالیه
بازی خیلی عالی هرکی گفته بد خر الاق خنگ احمق اسکول کسخل
عالی منو مامانم با هم میشینیم پاش
کیفیت بازی پایین است
Cooking Party : Food Fever Arkádové rlk
بازی Gud با gud Legend s
این بهترین بازی آشپزی است که من بازی کرده ام. همه چیز قابل انجام است نه آنقدر سریع که نتوانید بازی کنید. تنها نقطه ضعف تبلیغات است
این بازی عالیه🎀 هرکی میگه این بازی خیلی بد هست اشتباه میکنه. واقعا بازی عالییییییییییییه
بازی سرویس بسیار سریع اما من این بازی را هر روز دوست دارم 💕💕💕💕💞💞💞💞💕💕❤️❤️❤️❤️💕
گرافیک زیبا
این یک بازی بسیار بد است بازی آشپزی مورد علاقه من پختن تب است
Cooking Party : Food Fever Arkadspel tus
من فکر میکنم این سطوح کاملاً درخشان است به همان اندازه که سخت است 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
بازی خوبیه خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی این بازی رو دوست دارم🎮 هیچوقت فکر نمیکردم اینطور باشه ولی بازیش خیلی خوبه خوب خوب خوب خوب خوب خوب خوب خوب خوب خوب خوب بازی خوب🎮 وای!👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
تفریح تفریح تفریح
ابععععععافعاآاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚
این بازی لذت بخشه ولی بدترین چیز این بازی اینه که این بازی بعد از 5 بار به راحتی باز نمیشه گاهی 8 یا 10 بار این بازی رو باز میکنم بعد جواب میده 😡😡😡😡😡
من این بازی را دوست داشتم بازی بسیار زیبا و بسیار نگران بازی
درب نان تست بسته نمی شود.
علیب
این بازی عالیه دست سازندش درد نکنه چوخ ممنون
من بازی را دوست داشتم. بسیار لذت بخش
این بازی بسیار خوبی است و من آن را بسیار دوست دارم
بازی جالب